Зачување на  постови/објави

Од сега на НетМкд се воведува нова опција: Зачување на постови/објави. Со оваа опција ви се овозможува да ги зачувувате постовите како омилени.

Да зачувате пост треба да … Read the rest

Креирање на ГРУПИ

Отворени, затворени и тајни кориснички групи. Функција на НетМкд која ви овозможува да креирате и да учествува во други групи.

Исто така, постои можност за создавање на огласни групи каде … Read the rest