Зачување на  постови/објави

Од сега на НетМкд се воведува нова опција: Зачување на постови/објави. Со оваа опција ви се овозможува да ги зачувувате постовите како омилени.

Да зачувате пост треба да … Read the rest

Ми недостига

Ми недостига…

До кога смееше да остануваш надвор? До мрак.

Ручекот одеше во уста, а не на Facebook. Топката сладолед не беше 20, туку 5 денари и никој не ни … Read the rest

Креирање на ГРУПИ

Отворени, затворени и тајни кориснички групи. Функција на НетМкд која ви овозможува да креирате и да учествува во други групи.

Исто така, постои можност за создавање на огласни групи каде … Read the rest

Чистота на мислата и на срцето

Старо правило е дека секое екстремно растегнување на нештата во една насока, предизвикува реакција во спротивната.

Кога денеска светот и нашето опкружување стануваат цинично (опасно) место, ти иде да се … Read the rest

Следење на објави на НетМкд

За приказ на објавите на НетМкд постојат 2 можности:

Community –  Можете да ги следите објавите на сите членови на НетМкд кои се објавени како Public или Site Member како … Read the rest