Подесување приватност на објавите

Подесување приватност на објавите

Добро е да се знае дека  кога ќе објавите  некоја содржина на НетМкд, мислење, фотографија или видео, секогаш можете да изберете кој може да ја види. … Read the rest

НетМкд да бидеме повеќе поврзани

Социјалната интеракција со други луѓе повеќе или помалку  е во природата на човекот, но секогаш  се бара начини на воспоставување на меѓусебната врска. Денес, во оваа ера на дигитализација, социјални … Read the rest