New user registration page

Добре дојдовте на страницата за регистрација на нов корисник на НетМкд!!!

За регистрација на сајтот пополнете ги  податоците во соодветните полиња, а по регистрацијата  ќе ви биде пратен линк на вашата имеил адреса која треба да го кликнете за активација и тогаш можете да се логирате со корисничкото име – username  (внесенатаe-mail  адреса  не е username) и лозинката – password  кои сте ги внеле  во полињата на формата за  регистрација.

Resend Activation Code

Please enter your registered e-mail address here so that we can resend you the activation link.