Зачување на  постови/објави

Од сега на НетМкд се воведува нова опција: Зачување на постови/објави. Со оваа опција ви се овозможува да ги зачувувате постовите како омилени.

Да зачувате пост треба да кликнете на Save како што е означено на сликата, а потоа  под  полето за  објавување на постовите/објавите да изберете Saved и Apply  за да ви се прикажат зачуваните постови како што е прикажано на втората и третата слика.

По прегледот на зачуваните постови одберете една од понудените опции  за да се вратите на претходното подесување Following – за да ги следите  членовите кои ги следите или Community – за да ги следите сите кои објавуваат на НетМкд.

About the author: Support Team NetMkd .mk
Денот е поубав кога сме заедно на НетМкд !

Reactions & comments

Feel the difference. Let’s Stay Connected!

Comments

No comments yet